Blog

Natalia
Den Burg
Vrijwilliger bij L!M!TS

Cocktail challenge! Doe je mee?

In deze bizarre Coronatijd komen er ook leuke feestdagen voorbij zoals Koningsdag, de meierblis en misschien ben je zelfs wel jarig. Naast al het lekkere eten wil je misschien ook wel een gezellig alcoholvrij drankje drinken. Speciaal voor die dagen of gewoon omdat ze zo lekker zijn heeft Natalia van Limits een paar filmpjes gemaakt hoe je lekkere alcoholvrije cocktails maakt. De filmpjes en de recepten kun je terugvinden op onze website www.limits-online.nl Heb je zelf een leuk alcoholvrij…

Lees meer

Partners van L!M!TS

Boodschap uitdragen

De samenwerking met partners is belangrijk om de boodschap van L!M!TS te verspreiden. De partners op Texel zijn heel divers en bevinden zich in de omgeving en leefwereld van jongeren. Denk hierbij aan horeca, scholen, evenementenorganisaties, gemeente en professionals in het werkveld.

Informeren

In de horeca, op evenementen en schoolfeesten is L!M!TS aanwezig met quizzen, enquêtes. We delen goodies uit, om met de bezoekers in contact te komen en het gesprek aan te gaan. Daarbij komt het ook regelmatig voor dat L!M!TS alcoholvrije cocktails serveert/verkoopt. Dit is een leuk en lekker alternatief. 
Op het voortgezet onderwijs is L!M!TS ook aanwezig tijdens diverse ouderavonden en andere bijeenkomsten om ouders te informeren. De ervaringsdeskundigen van L!M!TS geven gastlessen aan de leerlingen.

Groeien

De gemeente is op een andere manier een belangrijke samenwerkingspartner. Zij geeft L!M!TS de mogelijkheid om te groeien, door ons financieel te ondersteunen, maar ook door L!M!TS te promoten bij regionale bestuurlijke overleggen. In 2015 heeft L!M!TS grote bekendheid gekregen doordat wij aanwezig mochten zijn op de afscheidsreceptie van Burgemeester Giskes. Daar hebben we aan een groot publiek en de aanwezige pers kunnen laten zien wat we doen en wie we zijn. Ook in de jaren daarop zijn we betrokken geweest bij diverse recepties van de gemeente.

Inloggen